Csomagjaink

Válassz vizsgafelkészítő csomagjaink közül!

Az alábbi csomagok mindegyikében két modult találsz. Az elsőben az alapvető járműkezeléshez szükséges ismereteket találod, a második modulban pedig a forgalmi vizsgaútvonalakat találod, a jelentősebb forgalmi szituációk bemutatásával.

A járműkezelési modulban számos videót találsz, melyek segítenek felkészülni a gyakorlati vizsgákra. Lassú manőverezési gyakorlatokat, műszaki ismereteket, alapvető vezetéstechnikai ismereteket, a járműkezelési vizsgákhoz szükséges feladatok szabályos végrehajtását.

A forgalmi modulban levő vizsgaútvonalakat részletes magyarázó szöveggel ismered meg, melyben bemutatásra kerülnek a tanulók számára gyakori hibát okozó veszélyesebb, nehezebb szituációk. A forgalmi vizsgaútvonalakon gyakran használt várakozóhelyeket is bemutatjuk, felhívva a figyelmet azok megfelelő megközelítéséhez, a várakozási ,megfordulási feladatok megfelelő végrehajtásához. Kapsz a forgalmi vizsgához hasznos tippeket, tanácsokat, melyekkel sikeresebben tudsz felkészülni a gyakorlati vizsgákra.

Am kategória
B kategória
A kategória